FKC

FKC


Fundamentele    kinesiologische   communicatie

Structureel


Wat de ‘vorm’ betreft. Op een zachte manier breng ik wervels, schedel, bekken, ledematen, oude kwetsuren of ‘injuries’, die nog een stressreactie veroorzaken in je lichaam, in balans.

Biochemisch


Alle stofjes waaruit je lichaam is opgebouwd en al de chemische omzettingen die hiermee gepaard gaan.

Dit gaat van je vitaminen, mineralen, omega 3… tot je hormoonwerking en de vertering van je voeding.

Op biochemisch vlak kan een FKC-hulpverlener testen wat het oorspronkelijke tekort is en dat corrigeren met supplementen. Door het oorspronkelijke tekort te zoeken, hoef je niet elk systeem waar biochemisch iets fout loopt te corrigeren. Hierdoor beperk je drastisch het aantal supplementen dat je dient te nemen. Je hoeft vaak ook maar kortstondig deze supplementen te nemen omdat we het lichaam zijn zelf-herstellend vermogen teruggeven. Een FKC-hulpverlener werkt enkel met degelijke supplementen die individueel voor jou getest worden. Daarnaast kan een FKC-hulpverlener gepersonaliseerd voedingsadvies geven, rekening houdend met je tekorten en voedings-intoleranties.

Emotioneel


Niet alleen je emoties, maar ook je traumadelen, je relaties, je overlevingsmechanismen, je alarmknoppen in je reptielenbrein, je beperkende overtuigingen,… vallen onder dit domein. Met een FETT (= Fundamentele Emotionele Transformatie Techniek) zoeken we waar het trauma of de emotie vandaan komt en herprogrammeren we dit of koppelen de invloed daarvan op je leven los. Inzicht in de situatie kan een enorme meerwaarde zijn. Maar nog belangrijker is het aanpakken van de ontstane patronen, blokkades, …Energetisch


Dit is een ruim domein  ik werk op meerdere uiteenlopende oorzaken van je energietekort en je energielekken: van slecht werkende batterijen in je cellen en je slaapproblemen tot een geblokkeerde chakra, een te laag trillingsgetal of het ‘onbewust op de rem staan omdat je niet je juiste zielsweg gaat’. Het verbeteren van de acupunctuurpunten en meridianen via acupressuur ,dus zonder naalden te gebruiken, is ook een belangrijke meerwaarde bij deze therapie.

 

HOE DOE IK DAT?Door middel van een spiertest van de pink duim cirkel krijg ik een zwak of sterk spierantwoord

 Het spierantwoord om aan de hand van een aantal gerichte vragen een weg te banen op zoek naar het juiste antwoord. Jouw eigen lichaam geeft immers precies aan wat klopt en wat niet, welke verstoringen er zijn en welke veranderingen er moeten gebeuren om je weer vitaal, gezond, evenwichtig en voldaan te voelen in je leven.

Wil je iets meer weten


Kortintroductie filmpje   https://youtu.be/CO0bm5R_eX8


Filmpje over de info avond https://youtu.be/Wha2ihUC85k