Helende Handen

Helende Handen

BALANS • ONTSPANNING


Helende Handen


Is een fijne energetische manier om je lichaam in balans te brengen. Door het aanraken van bepaalde punten op je lichaam wordt je lichaamsenergie gestimuleerd om een zelfregenererend proces in gang te zetten.

Dieperliggende spanningen krijgen de kans vrij te komen wat een diepe ontspanning en een algemeen gevoel van harmonie teweegbrengt.


Niet enkel lichamelijk maar ook op emotioneel, energetisch en geestelijk vlak worden er verbeteringen waargenomen.

Het lichaam wordt gezien als een eenheid waarin het fysieke, emotionele, mentale en spirituele onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Met deze aanrakingen wordt op elk van deze terreinen de energie  weer in beweging gebracht en versterkt de eigen kracht tot herstel.
Wat kan je gewaar worden?


Dat verschilt van persoon tot persoon: koude, warmte, tintelingen, gekriebel, emoties die vrijkomen.

Sommige mensen hebben totaal geen voeling met hun lichaam en ervaren daardoor niet de bovengenoemde sensaties, die desalniettemin plaatsvinden. Kortom alles is mogelijk. Het is een zeer persoonlijke reis en het is maar net wat jou lichaam belangrijk acht.Frequentie van de behandelingen:


Dit is heel individueel. Het hangt van de persoon in kwestie af in hoeverre deze bereid is om iets in z'n leven te veranderen.

Bij sommige mensen is "een zetje in de goede richting" voldoende, bij anderen is het stapje voor stapje begeleiden. Iedereen heeft zijn eigen proces door te maken, op zijn eigen tempo en dat mag.


Wanneer echter disharmonie optreedt door allerlei factoren van buitenaf, kan op elk niveau een stoornis optreden in het hele systeem, niet alleen lichamelijk, maar ook emotioneel, energetisch en geestelijk.

 


 

 


Wist jij dat als je zachtjes wordt aangeraakt, je makkelijker kunt loslaten wat jou belemmert om te ontvangen? Dit is een buitenkans voor jou om alles los te laten.